SANKO Okulları'ndan eskrim başarısı

SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Okul Sporları Eskrim Müsabakaları"nda sekiz birincilik, üç ikincilik, dört...

SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Eskrim Müsabakalarında sekiz birincilik, üç ikincilik, dört üçüncülük ve beş dördüncülük olmak üzere toplam yirmi madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Gaziantep Üniversitesi Kredi ve Yurtlar Kurumu Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmada; SANKO Okulları öğrencileri Küçük Erkekler Epe Kategorisinde; Çınar Aydoğdu birinci, Efe Öztürk üçüncü olurken, Küçük Kızlar Epe Kategorisinde; Neva Doktoroğlu ikinci, Esma Sultan Gözcü ise üçüncü oldu. Yıldız Kız Epe Kategorisinde; Elif Suna Tatlı dördüncülük derecesi elde ederken, Yıldız Erkek Epe Kategorisinde Kerem Utku Kaleli dördüncülük, Genç Kızlar Epe Kategorisinde Ekin Asyalı birincilik, Kevser Güneş dördüncülük, Genç Erkekler Epe Kategorisinde Davutcan Demir ikincilik, Kağan Çavdar üçüncülük ve Kayra Ulucan ise dördüncülük kazandı.

Küçük Kız Flore Kategorisinde; Ayşe Çetindağ birinci, Genç Erkek Flore Kategorisinde; Yavuz Selim Altan birinci, Kaan Mehmet Özkök üçüncü ve Kerem Çevik dördüncü, Genç Kızlar Kılıç Kategorisinde; Zeynep Nisa Demir birinci, Genç Kız Kılıç Kategorisinde Nisa Güneş birinci, Yasemin Sude Sarıkaya ikinci, Küçük Kız Flore Kategorisinde Esma Sultan Gözcü birinci, Yıldız Kız Kılıç Kategorisinde ise Nazanin İpek Söylemez birinci olarak önemli bir başarı elde ettiler.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, sporcularını ve öğretmenlerini emek ve başarılarından dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.